Пренастаняване и настаняване на горен курс

Уважаеми колеги от горните курсове,

Тези от Вас, които не са напускали стаите си през лятото и все още живеят в тях няма нужда да плащат сметките си на касите между 18 и 24 септември. За да не се образуват големи опашки на касите, ще можете да заплатите дължимите суми до 20 октомври 2014г.

Съответно до 20 октомври 2014г. трябва да предоставите следните неща на Управителя-домакин на общежитието, в което живеете:

⇒ уверение за записан зимен семестър на учебната 2014/2015г., в него трябва да бъде вписан и семестриалният Ви успех за предходната учебна година, с който сте участвали в класацията;

⇒ касов бон за платения семестриален депозит и платен наем (за септември, ако плащате през октомври, съответно и за септември и за октомври);

Независимо дали ще платите сметките си между 18 и 24 септември или ще ги платите след това до 20 октомври, трябва задължително да се пренастаните по документи при Управителя-домакин на Вашия блок (пренастаняването по документи при домакина е от 18 до 24 септември).

Студентите от горен курс, които са напускали стаите си през лятото трябва да се настанят на ново, за целта минават задължително на касите и плащат за настаняване и след това отиват при Управителя-домакин на блока, в който са настанени.

Можете да се свържете с нас по различни начини, ние сме готови да отговорим на Вашите въпроси и да Ви помогнем, когато имате нужда от помощ.