Второ класиране – настаняване на текущо освобождаващи се места

Уважаеми колеги,

Съгласно т.18 от Заповед № РД 19355/16.06.2014г. на Ректора на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ всички некласирани след обявената класация, както и пропуснали сроковете за подаване на документи, в периода от 01.10.2014г. до 06.10.2014г. могат да подадат заявление на хартиен носител (формуляр по образец) в седалището на Поделение „Социално-битово обслужване“ – стая 106 за настаняване на текущо освобождаващи се места.

Всички податели на такива заявления се подреждат в общ списък в низходящ ред съобразно коефициент, получен от разделянето на успеха на студента с минималния успех от класацията за съответния факултет (първата класация).

Документите, които е нужно да подадете от 1 до 6 октомври в стая 106 са следните:

⇒ Молба за участие за настаняване на текущо освобождаващи се места (по образец* в стая 106);

⇒ Заявление-декларация на хартиен носител (по образец* в стая 106);

⇒ Уверение за записан зимен семестър на учебната 2014/2015 с вписан успех от предходната учебна година или приемен бал за новоприетите студенти (само за тези от допълнителния прием), вкл. приетите на допълнителен прием;

*образците на молбата и заявлението се получават на място в стая 106, не се купуват, безплатни са

Списъкът за настаняване на текущо освобождаващи се места ще бъде обявен на 8 октомври на таблата в бл. 42Б, както и на сайта на Поделение „Социално-битово обслужване“ и Комисия по настаняване.