Пренастаняване и настаняване на докторанти за учебната 2015/2016 година – 17-28 август 2015

Уважаеми колеги,

Тази година кампанията по пренастаняване (или настаняване) на докторантите, които към момента живеят в общежитията, стопанисвани от Поделение „СБО“, ще се проведе от 17 август 2015 до 28 август 2015 вкл.

Съгласно Заповед на Ректора на Софийски университет, докторантите се пренастаняват на място в Комисия по настаняване в гореописания период, чрез следните документи*:

⇒ бележка за непрекъсване на докторантурата през последните 6 месеца, бележката задължително трябва да е подпечатана с печат на съответния факултет, както и да има изходящ номер; докторантите, които ще се настаняват за пръв път представят заповед за зачисляване в редовна докторантура; докторантите, които имат изтичащ срок на докторантурата представят и заповед за удължаване на докторантурата (може да бъде представена и по-късно в зависимост от времето нужно за извеждане на съответната заповед);

⇒ цветна снимка в паспортен формат (за документи);

⇒ акт за раждане (копие или оригинал);

⇒ бележка от психодиспансер, държавна психиатрична болница или МБАЛ с разкрито психиатрично отделение (в зависимост от наличния вид лечебно заведение в съответния областен град) по постоянен адрес (по лична карта), че съответното лице не се води на отчет.

*ако използвате намаление в наема поради инвалидност, трябва да представите и ТЕЛК решението

Документите са задължителни и без тях няма да бъдете допуснати да използвате общежитие! Гореописаните срокове за настаняване и пренастаняване не подлежат на промяна.

Ако не можете да извършите настаняването си в тези срокове по уважителни причини, свържете се с нас чрез имейл и ще се постараем да Ви окажем нужната помощ. Преди пренастаняване ще трябва да покриете всички задължения, които имате (наеми, консумативи и пр).

От 17 август 2015 година Комисия по настаняване ще работи с приемно време от 8:30 до 12:00 и от 13:00 до 16:30 часа, всеки делничен работен ден. При възникнали въпроси можете да се свържете с нас (в приемното време), за повече информация вижте секция „контакти“ на сайта.