Последен ден за подаване на документи

Уважаеми колеги,

Уведомяваме Ви, че утре 11 септември 2015 ще работим с удължено приемно време до 17:30 часа, до този час ще се приемат документи на хартиен носител.

Напомняме Ви, че крайният срок за подаване на документи за участие в класацията за общежития е утре 11 септември 2015 до 23:59 часа. Поради големия брой постъпващи заявления в момента и очаквания такъв утре, в последните моменти от срока, напомняме, че заявленията могат да бъдат обработени (потвърдени) от наша страна и след крайния срок за подаването им.

Във връзка с изготвянето на класацията и техническото въвеждане на студентите в базите данни, Ви информираме, че в дните от 14 до 18 септември вкл., Комисия по настаняване няма да работи с приемно време и съответно няма да приема студенти в офиса си.

Плащания на задължения на касите на Поделение „Социално-битово обслужване“ различни от тези генерирани при напускане на стая, няма да бъдат приемани.

В рамките на дните без приемно време ще отговаряме на съобщения в социалните мрежи, както и на запитвания в контактната ни система: http://support.uni-campus.net/.