Плащане на задължения [само горен курс]

Уважаеми колеги от горните курсове,

Във връзка с наближаването на класацията за общежития за учебната 2014/2015 година, Комисия по настаняване и Поделение "Социално-битово обслужване" определят следния краен срок за заплащане на всички задължения, начислени през летните месеци (до края на месец август вкл.): 5 септември 2014г. (петък).

За да участвате в класацията, е необходимо да сте покрили всички задължения до гореспоменатата дата. Ако не го направите, електронното Ви заявление-декларация няма да бъде обработено и няма да участвате в класацията. За да се настаните на общежитие, ще трябва да изчакате списъка за настаняване на текущо освобождаващи се места – през октомври.

Съветваме Ви да проверите чрез електронната разплащателна система задълженията, които имате. Имайте предвид, че там не се нанасят летните наеми (в размер на 1 лев за всеки неучебен ден), те могат да бъдат начислени на място в касите на Поделение "Социално-битово обслужване".

Подаването на електронни заявления-декларация за участие в класация 2014/2015 за студентите от горен курс ще се осъществява от 1 до 12 септември 2014 година.

Ако имате въпроси, можете да ги отправите в нашия форум, на e-mail адреса ни или в социалните мрежи.