Нова информация във връзка с настанителната кампания

Уважаеми студенти, това е информацията, с която разполагаме към момента след проведената среща между висшите училища:

1. УАСГ ще осигури 150 места за нашите студенти. С приоритет ще бъдат настанени студентите от 1.курс. Ще обявим до минути факултетните номера на тези студенти, които са класирани за настаняване там. До края на седмицата имате възможност да вземете своето разменно писмо за общежитие на УАСГ. За да избегнем образуването на опашки, имате право директно да бъдете настанени при тях и без него и до края на седмицата да го предоставите. За настаняване в тези общежития е нужно да носите в себе си уверение (справка), че сте студент и да имате попълнена молба за кандидатстване за общежитие. Можете да я попълните и на място, можете да я свалите и да я попълните предварително от тук – https://uacg.bg/User…/…/KSBVU/01%20KSBVU-kandidat_2017_2.pdf . Още днес можете да отидете в Ректората на УАСГ и да се настаните.

2. Медицински университет осигурява 100 места за нашите студенти. Длъжни сме да ви предупредим по тяхна молба, че местата са в блок 7, в който условията в някои от стаите са много лоши. Ако желаете да бъдете настанени там въпреки това, заповядайте в офиса на Комисията, в която на момента ще ви издадем разменни писма. За настаняване в тези общежития е нужно да носите в себе си уверение (справка), че сте студент.

3. Технически университет осигурява 50 места. Разменни писма можете да вземете отново от офиса на комисията. За настаняване в тези общежития е нужно да носите в себе си уверение (справка), че сте студент.

4. ВТУ осигурява 36 места. Разменни писма можете да вземете отново от офиса на комисията. За настаняване в тези общежития е нужно да носите в себе си уверение (справка), че сте студент.

Това е последната информация, с която разполагаме. Софийски университет продължава усилено да търси още места за студентите. Когато получим нова информация за още места, веднага ще ви кажем, следете страницата и сайта на комисията.

Към този пост ще намерите прикачен PDF файл с факултетните номера на класираните. Класирани-за-УАСГ