Трайно наличие на свободни места

Уважаеми колеги,

Със свое Решение от 11.11.2017 на основание т. 37 и т. 38 от Заповед №РД19-214/30.06.2017 на Ректора на Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Комисия по настаняване в студентските общежития обявява трайно наличие на свободни места в общежитията, стопанисвани от Поделение „Социално-битово обслужване“.

При условията на трайно наличие на свободни места, извън ограничителните условия на чл. 14, ал. 1 от Правилника за ползване на студентските общежития на СУ и съгласно чл. 15, ал. 3 от НПСОС, Комисия по настаняване разрешава настаняването на студенти с настанителен период до 20.07.2018, при следните условия:

⇒ студентите да са в редовна форма на обучение;

При настаняване студентите задължително предоставят следните документи:

⇒ заверена студентска книжка; прекъсналите студенти предоставят уверение, което да удостоверява, че са прекъснали обучението, в същото следва да бъде записано от коя година и в кой курс е прекъснато обучението;

⇒ акт за раждане (копие или оригинал, ако не сте били на общежитие на СУ до момента);

⇒ служебна бележка от психиатър/психодиспансер, че не страдате от психично заболяване;

⇒ лична карта;

⇒ 2 броя снимки във формат за документи;

⇒ обходен лист (ако в предходната учебна година сте използвали общежитие, без значение на кой университет);

⇒ разменно писмо за студентите от други столични ВУ*

*при недостиг на квоти или преустановяване на условията на трайно наличие на свободни места, Комисия по настаняване си запазва правото да откаже настаняване.

При условия на трайно наличие на свободни места всички студенти, които желаят да сменят своята стая, могат да направят това в офиса на Комисия по настаняване.

Решението влиза в сила от 14.11.2017г.