РЕЗУЛТАТИ ОТ КЛАСИРАНЕ

Уважаеми колеги,

Вече можете да проверите резултатите от класирането за общежития на СУ „Св. Климент Охридски“.

Съгласно Заповед №РД19-214/30.06.2017 на Ректора на Софийски университет, Комисия по настаняване определя минимален нулев бал за класиране за студентите от горен курс и уводен (първи) курс, тъй като наличните свободни места са повече от кандидатите, подали заявления за класиране на общежитие.

Това означава, че всички студенти с коректно подадени документи в обособените за това дати (28.08 до 08.09 вкл.), както и заплатени задължения към касите на Поделение „СБО“ (отнася се само за студенти горен курс, запазили стаята си за лятото: платени наеми до август, както и консумативи до юни не по-късно от 08.09 вкл.), са класирани.

Настаняването се извършва на определени дати както за горен, така и за уводен курс. Не се допуска настаняване извън посочените срокове, освен в изключенията, предвидени по ал. 42 в настоящата заповед, тъй като ненастанилите се в указаните срокове губят мястото, на което са настанени. Пълния текст на Заповедта можете да прочетете тук.

ДАТИ ЗА УВОДЕН КУРС

ДАТИ ЗА ГОРЕН КУРС

Всички студенти, подали документи онлайн, могат да проверят резултатите от класирането тук. Студентите, подали на хартиен носител, могат да проверят резултатите от класирането на място при нас или на касите на Поделение „СБО“.

КЛАСИРАНЕ – ПЪРВИ КУРС С ПРЕДИМСТВО

КЛАСИРАНЕ – ПЪРВИ КУРС БЕЗ ПРЕДИМСТВО

КЛАСИРАНЕ – ГОРЕН КУРС С ПРЕДИМСТВО

КЛАСИРАНЕ – ГОРЕН КУРС БЕЗ ПРЕДИМСТВО