Удължаване на магистри

До всички колеги, които се обучават в трисеместриални магистърски програми, която първа дата на защита е през февруари – април 2020 г.

Уважаеми колеги.
Може да си удължите настанителния период след 28.02.2020 като попълните формуляра по-долу. Няма нужда да идвате в офиса на Комисия по настаняване или да търсите уверение от отдел „Студенти“ на вашия факултет. Заявката става за няколко минути, а Комисия по настаняване ще се погрижи за всичко останало.

Вие трябва да знаете, че:
Данните, които изпращате се обработват от членове на Комисия по настаняване.
След първа дата на защита по учебен план, вие трябва да заплащате дотация (по-висок наем), който ще бъде добавен към сегашния.

При изникнали въпроси може да ни пишете във Фейсбук или да ни звъннете на телефона в работно време – 02 / 86 22 916

Удължаване на магистри - 3 семестъра

Удължаване на магистри - 3 семестъра

Това е бърз формуляр, с който да заявите удължаването на престоя ви след 28.02.2020, като магистри в трисеместриални магистърски програми, която първа дата на защита е в периода февруари - април 2020.

Попълвате трите си имена
Въведете актуален телефонен номер, с който Комисия по настаняване може да се свърже, ако има проблеми със заявката ви за удължаване.
СУСИ и-мейл, който е потребителското ви име в СУСИ @uni-sofia.bg
Пълното наименование на специалността:
Декларирам, че съм студент в трисеместриална магистърска програма, която първа дата на защита е през периода февурари-април 2020 и съм с настанителен период до 28.02.2020 *
Желая настанителния ми период да бъде удължен до 20.07.2020 г., като след първа дата на защита по учебен план ще плащам дотация към месечния наем. *