Второ класиране

Уважаеми колеги,

На основание Заповед РД19-214/30.06.2017 на Ректора на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ е осъществено настаняване по индивидуален списък на текущо освободени места. Настанени са всички подали коректно своите заявления за участие в класирането. Класиране по успех/коефициент не е извършвано, защото са осигурени места за всички.

Настанените в блокове на Софийски университет имат възможност да се настанят на определените им места от днес, 13.10.2017 до 20.10.2017 вкл. От тук можете да проверите къде точно сте настанени.

Настанените в блок на друг университет трябва да дойдат на място в Комисия по настаняване, за да получат разменното си писмо. Крайният срок за получаване на разменните писма е 20.10.2017, като след тази дата писма няма да бъдат издавани. Разпределението по блокове и стаи се извършва от съответните комисии на другите университети.

Ред за настаняване на общежитие

Проверявате в кой блок и стая сте настанени (линкът към системата за проверка по статуса на настаняването ще бъде обявен и достъпен заедно с обявяването на класацията по индивидуален списък на 13 октомври 2017 г.). След това до 20 октомври включително отивате на касите на Поделение „Социално-битово обслужване“ и плащате необходимите сметки за настаняване. Заплащат се:

⇒ наем за месец октомври;

⇒ ако заплатите предварително наема за месец ноември ще получите 10% отстъпка за него;

⇒ гаранционен депозит в размер на три месечни наема (ако сте били и преди на общежитие и не сте теглили депозита, то той не се внася отново);

⇒ семестриален депозит в размер на 15 лева;

Обикновено максималната сума е между 90 и 120 лева, в зависимост от блока и стаята.

След като сте платили на касите (касите се намират в блок 42, вход „Б“), трябва да отидете при Домакина на блока, в който сте настанен, като там задължително предоставяте следните документи:

⇒ валиден документ за самоличност;

⇒ касовата бележка за плащането на касите;

⇒ 1 брой снимка във формат за документи;

В срок от 30 дни след датата на настаняване трябва да извършите адресна регистрация общината. Адресната регистрация се представя на Домакина на блока.

При нужда не се колебайте да се свържете с нас чрез някои от начините, описани в секция Контакти.

Тук сме за Вас!