Студентски съвет при Софийски университет „Св. Климент Охридски”

Повече от двадесет години Студентски съвет при Софийски университет „Св. Климент Охридски” поддържа високото си ниво на работа, като всяка година десетки представители на студентската общност се трудят доброволно в името на общата ни кауза. Пазим своята демократичност и прозрачност, завещани ни от създателите на Съвета, и се борим за все по-голямото ни участие във вземането на решения относно бъдещето ни.

Конкурсът „Студент на годината на Софийски университет „Св. Климент Охридски””  2020 г. отново ще бъде проведен под патронажа на Ректора на Университета – проф. дфн. Анастас Герджиков. Събитието ще завърши с официална церемония по връчване на наградите на победителите, която ще се състои на 13 май в Аулата на Ректората.

В продължение на четири седмици всички студенти и докторанти на Софийски университет ще имат възможността да подадат своите документи за участие в конкурса.

Наградите отново се присъждат в категории, съобразени с професионалните направления, в които се обучават кандидатите, с цел да се дадат еднакви възможности на всички участници.  Както през изминалите години, така и този път, се предвиждат категории за спортни постижения и за доброволческа дейност. Една от основните цели на Студентски съвет е чрез своята дейност да създава и поддържа единството в студентската общност на Софийски университет. С оглед на това тази година ще бъде включена още една категория за изкуства.

Очаквайте да обявим членовете на тазгодишното жури, както и всички официални спонсори и партньори на конкурса „Студент на годината на Софийски университет „Св. Климент Охридски”” 2020г.


За Ваше улеснение, относно 13-те категории в конкурса “Студент на година” в Софийски Университет “Св. Климент Охридски” за 2020 година, Ви предлагаме да се запознаете с кратко обяснение за всяка една категория – тук.

Очакваме с нетърпение Вашите кандидатури!

 

Leave a comment