На вниманието на студентите от 1.курс !

Уважаеми първокурсници, това е най-новата информация, с която разполагаме във връзка с настанителната кампания:

1.Наличие на места:
– ВТУ – 9 останали места.
– МУ – 25 останали места
* Длъжни сме да предупредим, по молба на тези две висши училища, че условията в някои от техните общежития са лоши. Имате право да видите общежитията, които се предлагат и при ваше съгласие да бъдете настанени там, да заповядате в офиса на комисията, за да ви издадем настанителна заповед. В случай, че бъдат направени подобрения от ваша страна в стаите, имате право да ги запазите до края на следването си. 
– ВСУ – дава 80 места. Общежитията се намират на адрес ул. Суходолска 175, квартал Овча Купел.
– ДИУУ – 13 останали места

2. На вниманието на класирите за УАСГ !
Тъй като мина срокът от 7 дни, в който класираните за УАСГ имаха възможност да се настанят, последната възможност е до утре (сряда) 12:00 ч. След този час ще се направи преброяване на незаетите места от наши студенти, които са класирани там. Свободните места ще се освободят за останалите студенти, които до този момент не са били класирани и настанени никъде.

3. Студентите с издадени разменни писма:
В момента се търсят места за тези първокурсници, които НЯМАТ издадено разменно писмо – тоест се водят некласирани и ненастанени по система. Всеки първокурсник, който вече има разменно писмо, но иска да промени общежитието си, ще има тази възможност СЛЕД настаняването и на последния ненастанен студент. Очаквайте на сайта и на страницата на комисията информация кога това ще може да се случи.

Студентите от 1.курс, които все още НЕ са настанени, могат да заповядат в офиса на комисията.