На вниманието на завършващите магистри

Уважаеми колеги,

Както знаете, тези от Вас, които завършват (семестриално) магистратурите си през месец февруари, имат настанителен период за общежитие до 28.02.2018 година. Спрямо ППСОСУ имате право да използвате общежитие до първа дата на защита на дипломната Ви работа, съгласно учебният план. Поради обявеното в момента трайно наличие на свободни места в общежитията на Университета, Комисията по настаняване взе решение да Ви предостави възможност да удължите настанителния си период до 20.07.2018 година.

За да удължите престоя си е необходимо:

⇒ да вземете заверено уверение от отдел „Студенти“ на Вашия факултет, в което да е вписана първата дата на защита на дипломната Ви работа, съгласно учебния план, и да го представите в офиса на Комисията по настаняване в обявеното приемно време;

⇒ да попълните на място допълнително заявление по образец на хартиен носител.

След изтичате на удължения настанителен период, всички живущи следва да освободят заеманите от тях стаи в 10-дневен срок. Тези от Вас, които са ползвали предоставената възможност да живеят в общежитие до 20.07.2018 г., няма да имат право на други удължавания.

Независимо дали ще се явявате на първата или втората дата на защита, и в двата случая имате право да останете максимум до 20.07.2018 + 10-дневен срок за освобождаване на стаята.

След първата дата на защита на дипломната работа, останалите на общежитие заплащат самостоятелно пълния размер на държавната субсидия, както и пълния размер на изразходваните консумативи, тъй като вече няма да получават държавна субсидия за това.

Крайната дата за удължаване е 28.02.2018 г.